Komentár - detail

Paintball Bratislava - Hero Factory

Prekazky

Celkové hodnotenie: 

4.8
Podmienky:

5.0
Vybavenosť:

4.0
Prostredie:

5.0
Personál:

5.0
Cena:

5.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: Majo
02. máj 2010
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 7 z 9 ľudí je tento komentár užitočný

nebol som v hale asi mesiac a ked som prisiel bol som velmi milo prekvapeny. chalani zase prerobili prekazky, pribudli vyvysene plosiny, pevnost je zase vacsia, jedno chalani na tom stale makaju a to sa mi paci. vzdy vas tam prekvapi nieco nove.. okrem toho tam maju velke repro kde hra hudba na celu halu takze fakt super atmosfera, hral som uz vselikde ale warlords je jednoznacne TOP co sa tyka sluzieb/cena ..

1-1 z 1
Zoradenie 

02. máj 2010
Nahlásiť tento komentár
tesi ma ze sa ti pacilo. po novom sa do hry zapajaju aj nove modely markerov. je to uplna novinka na trhu. jedna sa o napodobeniny samopalov. niekomu mozu pripominat M4 a inym zas M16. takze viac menej overeny komercny vzhlad :) . kvalitou sa nedaju porovnavat so seriou TPN bravo one tactical co je napodobenina od firmy tippmann vyrabana v cine. pokial sa jedna o hudbu tak nabuduce si kludne prines vlastny playlist. akukolvek MP3 alebo iphone bez problemov napojime na mixpult. takze cez klasicku koncovku ako maju sluchadla.

1-1 z 1

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt