Komentár - detail

Paintball Košice

trochu sklamanie

Celkové hodnotenie: 

3.0
Podmienky:

4.0
Vybavenosť:

2.0
Prostredie:

3.0
Personál:

3.0
Cena:

3.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: ..:DiDjERiDOo:..
05. máj 2010
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 12 z 14 ľudí je tento komentár užitočný

- dobry priestor, a vsak vacsia nerovnocennost jednotlivych stran, moj osobny nazor je, ze az take velke taktizovanie sa tam nedalo realne uskutocnit, ale predsa ak je dobry zohraty tym, je to zaujimave, no zvadza do do "kempovania" alebo 100m behu po lese od budovy, co 2x akcne nie je.

- Majitel (alebo zamestnanec) dosypava gulicky sam, bez opytania, takze sa to tazko strazi vysledna suma. - mnohych nas cena prekvapila, lebo na cenniku to vyzeralo super. Este som sa s takymto automatickym refill-om nestretol. Ale urcite ak by som siel znova, dohodol by som si doplnanie len na poziadanie. A este sa mi nestalo aby som vystreilal tolko guliciek, takze som trochu skepticky k poctu doplnenych guliciek, ale vylucit to nemozem.

- 2€ za hnusne, smradlave, a asi nikdy neprane oblecenie sa mi zda byt trapne, cela udrzba ich oblecenia spocivala v oskrabani zaschnutej farby kefkou, poskladani do auta a bolo to ready pre dalsich. Vyhoda pozicaneho oblecenia je len v tom, ze aj ked spadnes do hovna, tak ti to je jedno. Kazdopadne by som pozicanie ich oblecenia zvazil, minimalne si doneste vlastne, a ak sa presvedcite, ze vam to nevadi, tak pouzijete ich.

- v cenniku su slubene aj ochranne rukavice a satka na krk - ked som sa na to opytal, povedal, ze nema, a ze to ani netreba.

- masky sa rosia ako vsade, ale utriet si ich nemozete sami, lebo sa zacne rozculovat - na druhej strane rozumiem, lebo su ludia, ktori ich "utieranim" vedia doskriabat. Predsa by sa ale hodilo pouzit antifog, lebo pri behani sa Vam zarosi po 2minutach hry - moj vlastny mi pouzit nedovolil. (tiez ciastocne chapem)

zaver - ak najdem nieco lepsie v okoli KE, pojdem tam, ak nie budem sa musiet uspokojit...

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt